|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, çocuk, hastalıkları, hastilköğretim, okulu, ssk |
![]() |
S.S.K Ankara Çocuk Hastalıkları Hast.İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() S.S.K Ankara Çocuk Hastalıkları Hast.İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYON Öğrenim çağı içerisinde olup hastane okulumuza gelen öğrencilere,yaşamın doğal akışı içerisinde karşılaşmış oldukları rahatsızlıklarla mücadele konusunda bireysel özelliklerini göz önünde tutarak kendisiyle ve çevresiyle barışık olma bilinci kazandırmak ![]() MİSYON *Her yerde eğitim ilkesini gerçekleştirmek *İyileşme sürecinde öğrencilerin moral değerlerini yükseltmek ![]() *Hastanede yatan öğrencilerin hastane ve hastane personeliyle iletişimini sağlamak ![]() *Rahatsızlıkları dolayısıyla normal eğitimi kesintiye uğramış öğrencilerimizin eğitim-öğretim kayıplarını asgari düzeye indirmek ![]() İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay'a 6 Km ![]() ![]() İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK ALTINDAĞ iLÇE MİLLİ EĞİTİME 500 m ![]() İLETİŞİM Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: S ![]() ![]() ![]() Adresi: S ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3125969726 kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|