![]() |
Kutlu Doğum Anaokulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kutlu Doğum Anaokulu Tepebaşı EskişehirKutlu Doğum Anaokulu Hakkında - Kutlu Doğum Anaokulu Tanıtım - Kutlu Doğum Anaokulu Resimleri - Kutlu Doğum Anaokulu İletişim Okulumuz , “Eğitime %100 Destek Kampanyası ” çerçevesinde , Eskişehir İl Müftülüğü tarafından 01/04/2006 tarihinde yaptırılmaya başlanmış , 12/09/2006 tarihinde tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 7 derslik, 1 Müdür odası , 1 Müdür Yardımcısı odası, 2 yemekhane , 2 mutfak, 1 depo ve 1 kalorifer kazan odası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca her sınıfta evcilik köşesi , fen ve doğa köşesi , kitaplık köşesi , müzik köşesi , artık materyal köşelerinde gerekli araç-gereç, oyuncak ve kitaplar bulunmakta olup , ayrıca salonda kayrdıraklı top havuzu , maket ev ve tahterevalli bulunmaktadır ![]() Okulumuzda sosyal faaliyet olarak Milli bayramlar, Belirli Gün ve Haftalar kutlanmakta olup , sınıf gösterileri , yıl sonu sergileri ve diploma törenleri düzenlenmektedir ![]() Okulumuzda kadrosu Fahri Günay İlköğretim Okulundan bulunan ve okulumuza Kurucu Müdür olarak görevlendirilen bir Müdür ve kadrosu Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda bulanan okulumuza geçici görevli bir Müdür Yardımcısı bulunmaktadır ![]() ![]() Kutlu Doğum Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: TEPEBAŞI Okulun Telefonu: 2223201000 Okulun Faksı: 2223200708 Okulun Adresi: ULUÖNDER MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://kutludogum ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Mustafa Asım ELBİNSOY Okulun Öğretmen Sayısı: 10 Okulun Öğrenci Sayısı: 180 Okulun Derslik Sayısı: 7 Okulun Ulaşım Bilgileri: SERVİS Okulun Lojman Durumu: Yok Kutlu Doğum Anaokulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|