![]() |
Batı Çim İlköğretim Okulu Bornova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batı Çim İlköğretim Okulu Bornova İzmirBatı Çim İlköğretim Okulu Hakkında - Batı Çim İlköğretim Okulu Tanıtım - Batı Çim İlköğretim Okulu Resimleri - Batı Çim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Batı Çim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Bornova Doğanlar Mahallesinde olup, Batı Anadolu Çimento Fabrikası ile İzmir Valiliği (Milli Eğitim Müdürlüğü) arasında yapılan protokol çerçevesinde 3788 metrekare Hazine Arazisi üzerine 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() # Batıçim İlköğretim Okulunun kurucu müdürü Hikmet ÖZAY`dır ![]() # Okul hizmete açıldıktan sonra, büyük bir performans ve ekip çalışmasıyla eğitim-öğretim ile ilgili çağdaş eğitime yönelik teknolojik donanım sağlanmıştır ![]() # Ayrıca okul bahçesinde okul müdürü Hikmet ÖZAY´ın özverili çalışmalarıyla 18 derslikli ek bina inşaatı 6 ay gibi kısa bir sürede inşa edilmiş olup , 2005-2006 Eğitim -Öğretim yılında donanımlı olarak hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Misyonumuz •Okulumuz özellikle, çevre faktörlerini de dikkate alarak; sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel yönü ile etkili ve verimli bir şekilde, eğitim – öğretim faaliyetlerini uygulayan,( göç alan bölge olması nedeniyle) •Öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına yönelik eğitim hizmetini sunan, ( mesleki eğitim ağırlıklı ) •Geleceğe yönelik, öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik gereksinimlerini karşılayan eğitim-öğretim modelini uygulayan, •Okuldaki öğrenmenin kalitesini artıran,düşünen, araştıran, bilgiye ulaşma yollarını öğrenen,hedef belirleyerek bilgiyi günlük yaşamda kullanan bireyler yetiştirmek, • Atatürk ilke ve İnkılâpları doğrultusunda iyi bir vatandaş yetişmeleri noktasında aileleriyle işbirlikçi şekilde okul-veli diyalogunun sağlanması ![]() Vizyonumuz TÜRKİYE’Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAK EĞİTİM-ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİN BİR PARÇASI OLARAK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE; EĞİTİM, BİLİM, SANAT,SPOR VE İLETİŞİM ALANLARINDA İLİMİZ VE BÖLGEMİZİN EN BAŞARILI OKULLARINDAN BİRİ OLMALIYIZ ![]() COĞRAFİ KONUM: Batıçim İlköğretim Okulu; İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde Bornova ilçesi’nin Doğanlar Mahallesinde yer almaktadır ![]() ![]() ![]() OKULUN ADI: Okulumuz Batıçim Çimento Fabrikası tarafından yaptırıldığı için “BATIÇİM” İlköğretim Okulu adı verilmiştir ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz gündüzlü ve ikili öğretim olarak eğitim-öğretim faaliyeti yürütülmektedir ![]() BİNA DURUMU: A- İDARİ (ESKİ) BİNA: Bu bina dört katlı 21 derslik, 1 müdür odası,1 Beden Eğitimi odası,2 Spor odası 1 Memur odası, 1 öğretmen Odası,3 Müdür Yardımcısı odası,1 Fotokopi odası 2 mutfak,1 Resim İş odası,2 Rehberlik odası,1 Okul Aile Bir ![]() ![]() B- YENİ BİNA: Yeni bina,19 derslik, 1 müdür yardımcısı odası,1 Öğretmen odası,1 Çalışanlar odası,1 TYK odası ve bir girişten oluşmaktadır ![]() C- BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ SINIFI: Okulumuzda 2006-2007 öğretim yılı 1 ![]() ![]() ![]() D- KANTİN Okulun bahçesinde tek katlı ve çatılı bir yapıdır ![]() E- KALORİFER DAİRESİ: Okulun kuruluşunun ilk yıllarından itibaren kömürle ile ısınan kalorifer sistemine sahip olmuştur ![]() F- ÖĞRETMENLER ODASI; Okulumuzun eski ve yeni binalar da öğretmenler odası mevcuttur ![]() Batı Çim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bornova Okulun Adı : Batı Çim İlköğretim Okulu Okul Adresi : Doganlar Mh ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 478 10 39 Faks Numaraları : 0 (232) 478 05 85 E-mail Adresi : 355417@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Batı Çim İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|