Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, andiçen, ankara, hayriye, sincan

Hayriye Andiçen Anaokulu Sincan Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayriye Andiçen Anaokulu Sincan Ankara

Hayriye Andiçen Anaokulu Hakkında - Hayriye Andiçen Anaokulu Tanıtım - Hayriye Andiçen Anaokulu Resimleri - Hayriye Andiçen Anaokulu İletişim

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hayriye Andiçen Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hayriye Andiçen Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hayriye Andiçen Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Hayriye Andiçen Anaokulu Tarihçesi:

Okulumuz 3 Mayıs 1998 yılında üst düzey devlet protokolünün katılımlarıyla açılmış olup,Sincan ilçesinde ilk bağımsız anaokulu olarak eğitime başlamıştır

7000 m2 arsa üzerine inşa edilen okulumuz 2 katlı ve 14 derslikli olup,18 şubede (10 grup tam gün, 8 grup yarım gün) 370 çocuğumuza eğitim vermektedirDünya standartlarında fiziki yapıya ve donanıma sahip olan okulumuzda çocuklar için geniş oyun alanları,etkinlik odaları,uyku odaları,katlarda yemekhaneler,spor salonu,sanat atölyesi,bilgisayar odası,televizyon- VSD odası bulunmaktadırAyrıca okulumuzun çok büyük yeşillendirilmiş,ağaçlandırılm ış,oyun araç - gereçler ile donanmış bahçesi vardır

Okulumuzda 3 idareci,18 öğretmen,1memur,7 sınıf yardımcısı, 3 mutfak personeli ve 4 yardımcı personel görev yapmaktadır

Hayriye Andiçen Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HAYRİYE ANDİÇEN ANAOKULU
Adresi: Maraşal Çakmak Mah Bülbül Sok No:116 Sincan/Ankara
Telefon Numarası: 3122680066
Faks Numarası: 3122686862
E-mail Adresi:
Web Adresi: - wwwhandicenanaokuluk12tr

Hayriye Andiçen Anaokulu Resimleri:

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com