![]() |
Taşbasamak İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşbasamak İlköğretim Okulu Diyadin AğrıTaşbasamak İlköğretim Okulu Hakkında - Taşbasamak İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşbasamak İlköğretim Okulu Resimleri - Taşbasamak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TAŞBASAMAK İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 769795 Okul Müdürü SERDAR İSPİRLİK Telefon 0(472) 511 43 10 Fax E-Posta 769795@meb ![]() ![]() İnternet Adresi www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adres Taşbasamak köyü Diyadin/AĞRI PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı Öğretmen 11 Memur Yardımcı Hizmetli Zeynel ALPARSLAN ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 8 Öğrenci Sayısı 300 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 6 Atölye ve İşlik Sayısı Fen Laboratuarı Var BT Sınıfı Konferans Salonu Spor Salonu Yemekhane Misafirhane LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti 1 Lojman Bilgisi Şu an kimse kalmıyor ![]() İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 71 Km İlçe Merkezine Uzaklık 11 Km Taşbasamak İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|