|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
80yıl, bayındır, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bayındır İzmir80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2003 yılında İl Özel İdaresi tarafından Zeytinova Belediyesinin bağışladığı araziye yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış,özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı,bilimsel düşünebilen, yorumlayabilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, mutlu olmayı bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bireyler yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ Biz bütün öğrencileri hayata hazırlamak, geleceğin kaliteli bireylerini yetiştirmek, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ![]() Okul Binası:2 Katlı 12 derslikli 2 katlı tek bina Yöneticiler: 1 Öğretmen Sayısı:9 Diğer Personel: 1 Şube Sayıları:11 Öğrenci Sayıları: 208 80 ![]() İlçesi : Bayındır Okulun Adı : 80 ![]() Okul Adresi : Zeytinova/Bayındır/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 586 52 10 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 909251@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://80yilcumhuriyetio ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|