Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
80yıl, bayındır, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, okulu

80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bayındır İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bayındır İzmir

80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - 80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim

Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 2003 yılında İl Özel İdaresi tarafından Zeytinova Belediyesinin bağışladığı araziye yapılmıştır Okulumuz 2003-2004 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmış olup tamamen taşımalı öğrencilere eğitim vermektedirOkulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası ve 12 derslik bulunmakla birlikte bu dersliklerden biri yemekhane olarak kullanılmaktadır Okulumuz sınıfları 20-25 öğrenciden oluşmaktadır Öğrencilerimiz çevre 9 köy ( Alanköy, Buruncuk, Çenikler, Gaziler, Kabaağaç, Karahayıt, Karapınar, Lütuflar, Pınarlı) ve 1 mahalleden( Çatal Mah) servis araçlarıyla taşınmaktadırBayındır İlçesine 12, Tire İlçesine 13 ve Zeytinova Beldesine 15 km uzaklıkta olup okulun bulunduğu bölgede yerleşim yeri bulunmamaktadır

VİZYONUMUZ
Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış,özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı,bilimsel düşünebilen, yorumlayabilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, mutlu olmayı bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bireyler yetiştirmek

MİSYONUMUZ
Biz bütün öğrencileri hayata hazırlamak, geleceğin kaliteli bireylerini yetiştirmek, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak

Okul Binası:2 Katlı 12 derslikli 2 katlı tek bina
Yöneticiler: 1
Öğretmen Sayısı:9
Diğer Personel: 1
Şube Sayıları:11
Öğrenci Sayıları: 208

80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bayındır
Okulun Adı : 80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu
Okul Adresi : Zeytinova/Bayındır/İZMİR
Telefon Numaraları : 0 (232) 586 52 10
Faks Numaraları : 0 (232)
E-mail Adresi : 909251@mebk12tr
Okulun Web Adresi: http://80yilcumhuriyetiomebk12tr/
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı :
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com