![]() |
Aliağa Anaokulu İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aliağa Anaokulu İzmirizmir Aliağa Anaokulu - Aliağa Anaokulu - İzmir Anaokulları - Aliağa Anaokulu Hakkında - Aliağa Anaokulu Bilgileri ![]() Aliağa Anaokulu İzmir Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Aliağa Anaokulu Tarihçesi Aliağa Anaokulu 13 ![]() ![]() ![]() 2009-2010 Eğitim-öğretim yılında 1 müdür,1 müdür yardımcısı vekili,1 memur,6 kadrolu,1 sözleşmeli,1 ücretli öğretmen, 5 personelle ve 179 öğrenci ile eğitim öğretime başladı ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ:Okulumuz Aliağa ilçesinde 3-6 yaş çocuklarının eğitimi ile ilgili ilk ve tek resmi okul öncesi Eğitim kurumudur ![]() ![]() ![]() OKULUN BİNA DURUMU:Binanın özellikleri:Okulumuzun tek katlı ve bahçelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Aliağa Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:İZMİR / ALİAĞA Adı:ALİAĞA ANAOKULU Adresi:ATATÜRK MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası:2326164825 Faks Numarası:2326164784 Web Adresi:http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|