|
|
Konu Araçları |
anaokulu, eskişehir, hanım, ihlamurkent, odunpazarı, zübeyde, özel |
Özel İhlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Odunpazarı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özel İhlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Odunpazarı EskişehirÖzel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2009 yılında hizmete girmiştir Tüm donaımı ile yeni bir binadır Anaokulu malzemeleri , eğitim öğretim araç ve gereçleri tamamen yenidir Okulumuzda 4 Yıllık Lisans Mezunu öğretmenlerle eğitim verilmekte ve her sınıfta 2 öğretmen görev almaktadır Çocuklarımızın yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak , bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Müzik ve İngilizce öğretmenleri desteği sağlanmaktadır VİZYONUMUZ Atatürk İlkeleri doğrultusunda , Bilim , sanat ve kültürel etkinliklere önem veren , öğrencileri ilgi- yeteneklerine göre geliştiren , hayata ve üst öğretime tam donanımlı bireyler olarak yetiştiren ve çevresinde tercih edilen , önder olan bir kurum olmak MİSYONUMUZ Araştıran sorgulayan , kendine güvenli , sosyalleşebilen , ülkesini milletini seven , yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip , zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı , mutlu çocuklar yetiştirmektir Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: ODUNPAZARI Okulun Telefonu: 2222193555 Okulun Faksı: 2222193666 Okulun Adresi: Ihlamurkent M Goncagüller S No:1 Okulun Web Adresi: http://wwwuluondercomtr/index3asp Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Hanife YILDIRIM Okulun Öğretmen Sayısı: 2 Okulun Öğrenci Sayısı: 28 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: 10, 37 ve 63 numaralı otobüsler ile okulumuza ulaşabilirsiniz Okulun Lojman Durumu: Var Özel Ihlamurkent Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri : biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|