Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, ankara, kezban, mercan, yenimahalle

Kezban Mercan Anaokulu Yenimahalle Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kezban Mercan Anaokulu Yenimahalle Ankara

Kezban Mercan Anaokulu Hakkında - Kezban Mercan Anaokulu Tanıtım - Kezban Mercan Anaokulu Resimleri - Kezban Mercan Anaokulu İletişim

Kezban Mercan Anaokulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kezban Mercan Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kezban Mercan Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kezban Mercan Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Kezban Mercan Anaokulu Tarihi:

09 Nisan 2007 tarihinde resmen eğitime başlamıştırTek katlı inşa edilen okulun projesi 3 derslik,1 yemek salonu,1 oyun odası, 1 çok amaçlı salon,mutfak ve idare odaları şeklinde oluşturulmuşturAçıldığı 09 Nisan 2007 tarihinde 30 öğrenci, 2 usta öğretici ile eğitime başlayan okul 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında 96 öğrenci ,4 kadrolu öğretmen,1 idareci kadrosu ile eğitim vermiştir2008-2009 Eğitim Öğretim yılında sınıf sayısı 5e çıkarılmıştır 121 öğrenci,3 kadrolu öğretmen,2 usta öğretici ve 1 idareci kadrosu ile eğitim vermeye devam etmektedir

Kezban Mercan Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KEZBAN MERCAN ANAOKULU
Adresi: Konutkent Mah39CadÇayyolu/ANKARA
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - wwwkezbanmercananaokulucom/

Kezban Mercan Anaokulu Resimleri:

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com