![]() |
Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Tepebaşı EskişehirTed Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Hakkında - Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Tanıtım - Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Resimleri - Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu İletişim Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : TED Eskişehir Koleji, ülkemizdeki 22 ![]() ![]() ![]() TED Eskişehir Koleji Yerleşkesi, 1252 öğrenci kapasiteli entegre bir yerleşkedir ![]() ![]() ![]() Yerleşkenin çevresinde yeşil bir kuşak oluşturulmuş yapılar ve oyun alanları anayoldan izole edilmiştir ![]() Yerleşkede Anaokulu sınıf derslikleri 20, ilköğretim ve lise sınıf derslikleri ise 24 kişilik olarak tasarlanmış ve yerleştirilmiştir ![]() Türk Eğitim Derneği (TED), Mustafa Kemal Atatürk'ün istek ve yüreklendirmesi ile Atatürk devrimlerinin yurt genelinde yaygınlaştırılması ve ileri medeniyet düzeyine ulaşılması hedefleri doğrultusunda çalışmalarda bulunmak üzere, 1928 yılında Türk Maarif Cemiyeti adı altında kurulmuştur ![]() ![]() TED Eskişehir Koleji ise Sürel Eğitim Hizmetleri A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci yılına giren TED Eskişehir Koleji Özel İlköğretim Okulu 2009-2010 eğitim-öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verecektir ![]() ![]() Vizyonumuz Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ülkemizin dünya lideri olmasına katkıda bulunan, tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslar arası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmek ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olarak, TED Eskişehir Koleji'nde eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren, mutlu, kendine güvenen, laik, toplumsal değerleri, aile, iş dünyası ile bütünleştirmiş, sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci oluşmuş ve sorgulayarak öğrenen, okulu gerçek bir yaşam alanı olarak gören, bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonumuz Türk eğitim sisteminin iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmekte örnek ve öncü kuruluşlarından olan Türk Eğitim Derneği’nin eğitimde başarı geleneğini sürdürerek, geleceğin lider kadrolarını, iş insanlarını ve çeşitli meslek alanlarında, sanat ve sporda model olacak önemli bireyler yetiştirmektir ![]() Eğitim Politikamız Eğitim Programımız TED Eskişehir Koleji Özel Anaokulu eğitim programı, 20 TED okulunca eş zamanlı olarak uygulanmaktadır ![]() ![]() ![]() Her ay temaya bağlı bir proje konusu belirlenir ![]() ![]() Erken Çocuklukta Farklılıklara Saygı Eğitimi Birbirinden farklı özelliklere sahip insan ve grupların bir arada, uyum içinde yaşayabilmesi için farklılıklara saygı göstermenin öğrenilmesi amacıyla bu eğitim okulumuzda uygulanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Değerler Eğitimi İnsan davranışlarının temelini oluşturan ve hayatına yön veren saygı, mutluluk, işbirliği, sorumluluk, sabır, dürüstlük vb ![]() ![]() ![]() ![]() Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: TEPEBAŞI Okulun Telefonu: 2224332214 Okulun Faksı: 2224332002 Okulun Adresi: Yukarı Söğütönü Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: tedeskisehir@tedeskisehir ![]() ![]() Okulun Müdürü: İSMAİL SAMUR MD ![]() Okulun Öğretmen Sayısı: 2 Okulun Öğrenci Sayısı: 22 Okulun Derslik Sayısı: 5 Okulun Ulaşım Bilgileri: Keskin Köyü Yolu ![]() ![]() Okulun Lojman Durumu: Yok Ted Eskişehir Koleji Özel Anaokulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|