|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayındır, ilköğretim, izmir, köyü, okulu, yakacık |
![]() |
Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Bayındır İzmirYakacık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Yakacık Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz: Okulumuzu ezbercilikten uzak, araştırma ve uygulamaya dönük bilimsel çalışmalar yapan, eğitim-öğretim ve fiziki yapısı itibariyle bulunduğumuz ilin seçkin okulları seviyesine getirmek ![]() Misyonumuz:Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda evrensel, ulusal ve bilimsel yöntemleri kullanarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu sorumluluk sahibi, üretken, çalışkan demokratik bireyler yetiştirmek ![]() Okul Binası: 1 Yöneticiler: Öğretmen Sayısı:2 Diğer Personel : - Şube Sayıları : 2 Öğrenci Sayıları: 22 Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Okul Adresi : Yakacık Köyü Bayındır/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 589 02 34 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Üç tane lojman kullanılır durumda Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yakacık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|