Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altındağ, ankara, ilköğretim, okulu, turan, yeni

Yeni Turan İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Turan İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Yeni Turan İlköğretim Okulu Hakkında - YYeni Turan İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeni Turan İlköğretim Okulu Resimleri - Yeni Turan İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Ankara Altındağ İlçesi’nin, o zamanki adıyla Yenituran Mahallesi’nde, 1951 yılında yapımına başlanan okulumuz; 1953 yılında tamamlanarak 8 derslikle eğitim öğretime başlamıştırAdını bulunduğu mahalleden alan Ankara nın en eski okullarından biridir
Kalabalık bir nüfusa sahip olan semtte okulumuz, önceleri tekli öğretimle ihtiyacı karşılamış, sonraki yıllarda artan nüfus nedeniyle ikili ve üçlü öğretime geçilmiştir 1957 yılına kadar süren bu durum, okula ek kat ve ek bina yapılması ile sağlıklı bir şekilde çözümlenmiştir
Ankara’nın merkezinde bulunan, 1992–1993 Eğitim-Öğretim yılında “Yenituran İlköğretim Okulu” adını alan okulumuz, kuruluşundan bu güne kadar pek çok alanda ülkesine yararlı mezunlar vermiştir Bu gün yurdun dört bir yanında, çoğu üst düzeylerde görev yapan mezunlarımız, köklü bir geçmişe sahip olan okulumuzun gurur kaynağıdır
Eğitim yolculuğunda emin adımlarla ilerleyen okulumuz, Toplam Kalite Yönetimi değerlendirmelerinde iki yıl üst üste Ankara Üçüncülüğünden sonra 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Ankara Birinciliği, temizlik ve hijyene verdiği önem sonucu iki kere “Beyaz Bayrak” almış , çevreye olan duyarlılığı sonucunda da “En Çevreci Okul” unvanını kazanmıştır
Geçmişin sağlam temelleri üzerine kurulu olan okulumuz, “Geleceğin aydın, üretken, kendine güvenen bireylerini yetiştirme” gereğinin bilinç ve sorumluluğu ile daha kaliteli bir eğitim–öğretim ortamı sağlamak amacıyla bu gün her türlü fiziki ve teknolojik donanıma sahiptir

İLETİŞİM

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YENİ TURAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Saman Yolu CadNo:70 Iskitler/Alt/Ank
Telefon Numarası: 3123413679
Faks Numarası: 3123412320

OKULUN SİTESİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

kaynak:webrehberibiz - okulun kendi sitesi - mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com