Yeşilova İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilova İlköğretim Okulu Bayındır İzmirYeşilova İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilova İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilova İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilova İlköğretim Okulu İletişim Yeşilova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, ineceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, öğrencilerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında, hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin el birliği ile köyde, ilçede etkin ve nitelikli bir okul olmaktır MİSYONUMUZ Biz tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin birer elemanı olarak yetişmelerine fırsat tanımak, ağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, dolayısıyla devletimize milletimize hizmet etmek için varız Okul Binası: Tek katlı iki bina Yöneticiler: Müdür yetkili öğretmen Öğretmen Sayısı: 2 Diğer Personel: 1 Şube Sayıları: 2 Öğrenci Sayıları: 48 Yeşilova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Yeşilova İlköğretim Okulu Okul Adresi : Orta mah NO:34 Yeşilova Köyü Bayındır/İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) 585 70 61 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Canlı beldesine 2 km, Bayındır'a 13 km uzaklıktadır Lojman Durumu : 3 tane lojman Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşilova İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|