![]() |
Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Gaziemir İzmirÇağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Gaziemir - Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Hakkında - Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Resimleri ![]() Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu İzmir Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Tarihçesi Okulumuz il özel idaresinin verdiği arsa üzerine eğitime %100 destek kapsamında Çağdaş Yaşam Dernek üyesi hayırsever Öğretmen Nuriye AKMAN tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Bilgileri ve İletişim Adresleri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:İZMİR / GAZİEMİR Adı:ÇAĞDAŞ YAŞAM ÖĞRETMEN NURİYE AKMAN ANAOKULU Adresi:Cengizhan ilköğretim Okulu yanı Yeşilmahalle -İZMİR Telefon Numarası:2322525258 Faks Numarası:2322513032 Web Adresi:İzmir Çocuk, İzmir Anaokulu, İzmir Anaokulları Çağdaş Yaşam Öğretmen Nuriye Akman Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|