|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akdağ, anaokulu, izmir, karşıyaka, sezaigönül |
![]() |
Sezai-Gönül Akdağ Anaokulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezai-Gönül Akdağ Anaokulu Karşıyaka İzmirSezai-gönül Akdağ Anaokulu - Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Karşıyaka - Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Hakkında - Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Resimleri ![]() Sezai-gönül Akdağ Anaokulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Tarihçesi: İzmir’in ;Karşıyaka İlçesinde Örnekköy mahallesinde bulunan Sezai Gönül Akdağ Anaokulu Hayırsever İş adamı Sezai AKDAĞ ve kız kardeşi Gönül AKDAĞ tarafından inşaatı yaptırılmış ve 13/01/2003 tarih 310/62317 sayılı valilik onayı ile Kurucu Müdür Hülya Kalkan olmak üzere 70 öğrenci ile eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Sezai-gönül Akdağ Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:İZMİR / KARŞIYAKA AdıEZAİ-GÖNÜL AKDAĞ ANAOKULU Adresi:7400 SOKAK NO ![]() Telefon Numarası:2323721035 Faks Numarası:2323655582 Web Adresi: ![]() ![]() ![]() ![]() Sezai-gönül Akdağ Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|