|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, bergama, eroğlu, ilköğretim, izmir, okulu, rıza |
![]() |
Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Bergama İzmirAli Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun inşatını 8 derslik olarak Ali Rıza EROĞLU tarfından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN YAPILIŞ TARİHİ ANA BİNA- EK BİNA: 1989-2005 BİRİMLER DERSLİK 27 ATÖLYE 2 LABORATUAR 2 TEKNOLOJİ SINIFI 1 İDARİ ODA 3 KÜTÜPHANE 1 PERSONEL DURUMU YÖNETİCİ:3 ÖĞRETMEN:38 MEMUR:1 HİZMETLİ:1 TOPLAM:43 Misyonumuz; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak ![]() Vizyonumuz; İzmir İlinin en kaliteli okulu olmak ![]() Temel Değerlerimiz; Birbirimize saygılı davranırız ![]() Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır ![]() Hizmet verdiklerimizin istek ve beklentileri bizim için önemli ve önceliklidir ![]() Çevreyi korur ve geliştiririz ![]() Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir ![]() Herkes için eğitim anlayışıyla okulu çevreye açarız ![]() Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz ![]() Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız ![]() Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir ![]() Öğrenci merkezli eğitimi esas alırız ![]() Her anlamda öğrencilerimize iyi bir model olmaya çalışırız ![]() İlkelerimiz; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi olmazsa olmazımızdır ![]() Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ![]() Öğrencilerimizi tanır,yeteneklerini geliştirmeye çalışır,fikirlerine değer verir,yeni fikir üretimini destekleriz ![]() İnsanlar arasında din,dil,ırk,statü farkı gözetmeden eşit davranırız ![]() Bilgimizi,deneyimimizi ve duygularımızı paylaşır,birbirimizi tamamlarız Yaşamın bir yolculuk olduğuna,ancak sevgi ve öğrenme isteği ile yaşanırsa bir değeri olacağına inanırız ![]() Kültürümüzün geleceğe aktarımını sağlayacak dilimizi iyi kullanmaya özen gösteririz ![]() Eleştiri ve uyarıları kurum kültürüne yapılan bir katkı olarak değerlendiririz ![]() Kurumumuzun başarısı da başarısızlığı da bizimdir ![]() ![]() Eğitimin yaşam boyu sürdüğüne inanırız ![]() Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Okul Adresi : BAHÇELİEVLER MAH ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 632 4963 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : 856867@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|