|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, besni, cumhuriyet, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Besni AdıyamanCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında -Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri VİZYONUMUZ Eğitim - öğretimde yüksek kaliteyi hedefleyen mesleğinde tam donanımlı, çağdaş, katılımcı, birey olabilen, Atatürk ilkelerine bağlı gençler yetiştirmek istiyoruz ![]() Öğretmen, öğrenci ve velilerin mutluluğunu önemseyen bir okul olmak istiyoruz ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() MİSYONUMUZ Çağdaş ve gelişen Türkiye'ye yetiştirildikleri alanda hizmet edebilecek üstün nitelikli elemanlar yetiştirebilmek için varız ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Öğrencilerin gülümsemeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() Biz, hepimiz öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız Farkındayız ki ![]() ![]() ![]() Biz farklıyız ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dumlupinar Mah ![]() Telefon Numarası: 4163181246 E-mail Adresi: 530649@mail ![]() ![]() ![]() Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|