Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, beypazarı, ilköğretim, okulu, rüştempaşa

Rüştempaşa İlköğretim Okulu Beypazarı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüştempaşa İlköğretim Okulu Beypazarı Ankara

Rüştempaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Rüştempaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Rüştempaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Rüştempaşa İlköğretim Okulu İletişim

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz binası 1928 yılında yapımına İl Özel İdaresice başlanmış ve 25000 TL harcanarak 1928 yılında 1 Mektep adıyla eğitime başlamıştır10 derslik,1Müdür odası,1 Öğretmenler odası ve 1 araç odasından ibarettirTaş mektebin öğrencileri bu okula taşınmıştırİlk mezunlarını 1931 yılında vermiştir1948 yılında kurulduğu Mahallenin adını alarak adı Rüstempaşa İlkokulu olarak değişmiştir1990 yılına kadar Verebileceği hizmetin en onurlusunu ve en fazlasını vermiştirEski okul binasının fiziki ömrürü tamamlanması nedeniyle yeni bina 1990 yılında 969257185 TL keşif bedei olarak % 15 kırımla Odak inşaat Limitet şirketine ihale edilmiş6950 m2 alan üzerine 12x40=480 m2 lik inşaat alanına sahiptir 16 /09/1991 yılında yapımı tamamlanmıştırüç katlı olup 16 derslik,1 Bilgi teknoloji sınıfı,1 Laboratuvar,1 salon 4 idare odası,1 öğretmenler odası mevcutturMilli Eğitim Bakanlı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 24/07/1991 tarih ve733 İlköğretim orta ok şbMüd 1335 sayılı Makam onayı ile 1991-1992 Eğitim öğretim yılında Rüstempaşa İlköğretim Okulu olarak Eğitim ve öğretim vermeye başlamıştır

İLETİŞİM
Adres: Rüstempaşa Mah Cumhuriyet Cad Rüstempaşa İlköğretim Okulu Beypazarı-Ankara
Tel: 7631001
Fax: 7624143

OKULUN SİTESİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

kaynak:wwwrustempasak12tr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com