|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağrı, alıntepe, doğubeyazıt, ilköğretim, okulu |
Alıntepe İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alıntepe İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıAlıntepe İlköğretim Okulu Hakkında - Alıntepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Alıntepe İlköğretim Okulu Resimleri - Alıntepe İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Alıntepe İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alıntepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alıntepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alıntepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Alıntepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: ALINTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alıntepe Köyü E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www webrehberi biz/1-1-2-2573![]() ![]() tim-okulu aspxKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|