![]() |
Duâ-İ Âli (Yüce Duâ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duâ-İ Âli (Yüce Duâ)Ya Rahman! Ya Rahim! Sana dua ediyorum ![]() ![]() Allah'ım! Seni dilimle, kalbimle her an anıyorum ![]() Seni 99 isminle çağırıyor, bin bir sıfatına sığınıyorum ![]() Sen işiticisin, bilensin esirgeyip-bağışlayansın ![]() Senden başka kapı yok ki gideyim ![]() Senden başka dergah yok ki yöneleyim ![]() Bütün varlığımla sana geldim ![]() Ellerim havada, gözlerim semada; Diz çöktüm sana döndüm ![]() Artık duamızı kabul, indinde makbul eyle ![]() Adem (a ![]() ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() İbrahim (a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() Lut (a ![]() ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() Musa (a ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() Süleyman (a ![]() ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() Yusuf (a ![]() ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() İsa (a ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de diyorum ![]() Ey Rabbim! Gerçek şu ki: Biz, Rabbimize iman edin! diye seslenen bir davetçiyi, Peygamberi, Kur'an'ı işittik, hemen itaat ettik ![]() ![]() Rabbimiz! Bize peygamberlerin vasıtasıyla va'dettiklerini de ikram et ve kıyamet gününde bizi rezil rüsvay etme ![]() AMİN ![]() Velhamdülillahi rabbil alemin vessalatü vesselâmu âlâ seyyidina Muhammüdün ve âlâ alihi veeshabini ecmein ![]() www ![]() ![]() Kaynak: Sırlarıyla Namaz Öğreniyorum |
![]() |
![]() |
|