Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, okutacak, okuyacak, olanlar, süresi, yasin

Acil Yasin Süresi Okuyacak Ve Okutacak Olanlar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

selamun aleyküm kardeşlerim

Bahse girmeden önce bir kaç not yazayım sonra sadede geleceğim Hz Peygamber Aleyhisselatu Vesselam der ki:

" Sadık rüya, nübüvvetin 46 cüzünden bir cüz'üdür " Yani gaybdan haber alma noktasında vahiy gibidir

" Sadık rüyayı, doğru sözlüler görür "

" Kim rüyada beni görmüşse hakikaten görmüştür " Bu noktada alimler şöyle demişler: " Şeytan rüyada Onun kılığına girip konuşamaz Rüyada Hz Peygamber'in Aleyhisselatu Vesselam görülmesi o rüyanın sadıklığı için yeterlidir ve o rüya Rahmanîdir

Bu noktada bu son hafta içinde görülen 3 rüya:

Hanım sohbetlerine katılan bir kardeşimizin arkadaşı rüyada Peygamber Efendimiz'i Aleyhisselatu Vesselam görüyor Şöyle söylemiş: " Yakında kıyamet kopacak 70000 Yasin okuyun "

( Şüpheniz olmasın! Rüyayı gören kişi ile temas kurma imkanı var )

İkincisi, bir yakınım rüyada görüyor " Gençler meydanda oyun oynuyorlar Gökten top şeklinde bir cisim düşüyor " Bu, Allah'ın gazabıdır " deniliyor

Üçüncüsü, yakinen tanıdığım birisi görüyor: " Rüyasında bir adam dehşet içinde geliyor ve " Dışarı bakın Allah'ın neler yaptığını görün " diyor Gören kişi bu rüyayı uyku-uyanıklık arası bir halde görmüş ve korku ile uyanmış

Rüyalarda Peygamber Efendimiz Aleyhisselatu Vesselam'ın görülmesi ve ard arda aynı manada olması dolayısıyla biz bu 70000 Yasini okumaya ve dağıtmaya başladık Sonra duyduk ki: " Hocaefendi, son sohbetinde " Ümmeti bekleyen bir bela var " demiş Hocaefendi'nin Allah'tan gelen bir ilhama dayalı olarak bunları söylediği genel sohbetlerinden anlaşılıyor Yani iş ciddidir

Daha sonra duyduk ki hem Hocaefendi Hzleri, hem Mahmud Efendi Hzleri ve hem de Menzil Şeyhi Gavs-ı Sani Hzleri şimdi çok ciddi hastalarmış Büyükler böyle belaları çeken paratonerler gibidirler Beraber ve bir anda bunların olması da çok ciddi bir şeyin olduğunu ve ümmet çapında veyahut Türkiye çapında bir belanın nüzul etmek üzere olduğunu gösteriyor

Hem yine duyuldu ki Süleyman Efendi Hzleri cemaatinden de bu aralar böyle çok rüyalar görülmüş Ya bu bela ümmetin ciddi bir tevbe ve istiğfarı ile " Sadaka nüzul eden bir belayı def eder " sırrıyla def olacak, ya ümmet uyanmayacak bu bela ümmet çapında hizmet eden bir " Kurban " alacak bu Şehidler Haftası'nda Veyahut bela inecek, yakıp yıkacak

Ulaşabildiğimiz her gruba yaymaya çalıştık Rakam 70000'i bulsa hatta geçse, hatta kat kat fazla olsa o kadar iyidir Kardeşlerimiz bu maili diğer internet forumlarına yaysınlar Herkes 1 veya 10 Yasin okusa o kadar iyi olur

İnşallah harabsız, kurbansız, sadaka ile def edilen bir bela olur

Allahümme yâ Dâfia'l-beliyyât, idfi' annâ'l-belâyâ;
Allahümme yâ Dâfia'l-beliyyât, idfi' annâ'l-belâyâ;
Allahümme yâ Dâfia'l-beliyyât, idfi' annâ'l-belâyâ Amin Amin Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aleyküm selam Güzel bir derleme olmuş yazı, teşekkürler Ben de haberi aldığım zaman şu yazıyı paylaşmıştım: http://wwwspatyomcom/serbest-alan/-okuyalimhtml Ve ulaşabildiğim herkese haber verdim Sayı istemedim çünkü mevzu derin, sayısına ulaşanların bırakma ihtimali var Sadece mevzu böyle böyle okuyabildiğiniz kadar okuyun inşallah dedim İnşallah sayıya ulaşılmıştır veya ulaşılacaktır en yakın zamanda Allah sonumuzu hayretsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com