Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, gebeçınar, ilköğretim, ivrindi, okulu

Gebecınar İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gebecınar İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrindi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gebecınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gebecınar İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Gebecınar İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Gümeli Köyü ,Balıkesir ili İvrindi ilçesi Korucu nahiyesine bağlı olup,ile 74 km, ilçeye 37 km ,Korucu nahiyesine 17 km uzaklıktadırKöyümüz, ilçemizin güneybatısında yer almaktadır

Okulumuz ilk defa ‘’GÜMELİ İLKOKULU’’ adıyla ,köy tüzel kişiliğine ait bir binada ,1938 yılında tek derslikli ,tek öğretmenli ve üçüncü sınıfa kadar eğitim vererek faaliyete başlamıştır

1945 yılında eğitim öğretime ara verilmiş, 1961 yılında tek derslikli,tek öğretmenli olarak eğitim öğretim faaliyetine tekrar başlamıştır 1985 yılında üst bahçeye devlet tarafından yaptırılan bir derslikli ,bir müdür odalı ek bina hizmete girmiştirZorunlu Eğitimin 8(sekiz) yıla çıkarılmasından sonra okulumuzun ismi ‘GÜMELİ İLKÖĞRETİM OKULU’’ olarak değiştirilmiştir2006 yılında tek derslikli okul binası ve mevcut lojman yıkılarak yeni okul yapımına başlanmıştırOkul yapımı sırasında, köyün Camisine ait tesislerde ve Köy Muhtarlığı’nca kiralanan bir salonda eğitim-öğretime devam edilmiştirÜç katlı sekiz derslikli yeni okul binası,2006-2007 eğitim-öğretim yılında bitirilerek 2007 yılı Mayıs ayında ,üç öğretmenli birleştirilmiş sınıflı olarak eğitim öğretime başlanmıştır Okulumuz, 2008-2009 eğitim öğretim yılında birleştirilmiş sınıflı sekiz yıllık eğitime başlamıştır Günümüzde de aynı şekilde eğitim-öğretime devam edilmektedir Okulumuzda taşımalı öğrenci bulunmayıp, yanlızca Gümeli Köyü’nün öğrencilerine hizmet verilmektedir Okul bahçesi, 2500 metrekarelik bir alana sahiptir Bahçe,duvar ve ağaç çitlerle çevrili olup içerisinde çam ve başka ağaçlar bulunmaktadır Okul,1961 yılından günümüze kadar,kesintisiz olarak eğitim-öğretime devam etmektedir

Gebecınar İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gebecınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gebecınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gebecınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gebecınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: GEBECINAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Gebeçinarköyü Ivrindi Balikesir

Telefon Numarası: Bilgi Yok

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - Gumelı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com