|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karatay, katıtaş, kemal, konya, okulu, vali |
Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Karatay KonyaVali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu İletişim Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Valı Kemal Katıtas İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz eğitim-öğretime 1971 yılında Nalıncı Köyü İlkokulu adıyla aynı parsel içinde bulunan Nalıncı Kardeşler Camiinin alt katında başlamıştır Okulumuz 1976 yılında bir derslik olarak yapılmıştır Üç derslikli ek bina 1986-1987 Öğretim Yılı ikinci döneminde eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuza aynı yıl görevi başında vefat eden Vali Kemal Katıtaş ın adı verilmiştir Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: VALI KEMAL KATITAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSTİKLAL MAHAKKUYUCAK CAD Telefon Numarası: 3323410882 Faks Numarası: E-mail Adresi: kemalkatitasioo@gmailcom Web Adresi: - Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|