|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gaziemir, gökçen, ilköğretim, izmir, okulu, sabiha |
![]() |
Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirSabiha Gökçen İlköğretim Okulu Hakkında - Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Resimleri - Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1989 – 1990 eğitim –öğretim yılında Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() 1997–1998 eğitim öğretim yılında bir genelgenin zamanın İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından yanlış yorumlanması sonucu birinci sınıfa sadece 16 öğrenci kaydı yapılarak 8 yıllık eğitime geçildi ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni binamız 2007-2008 yılı ikinci kanaat döneminde hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun adı Ulu önder M ![]() ![]() Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 2322510492 Okulun Faksı: 2322516285 Okulun Adresi: Yeşil Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: sabihagokcen35@hotmail ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: Süleyman UĞUZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Çağlar taksi durağı ve Mado Cafenin bulunduğu trafik ışıklarından yukarı doğru 100 metre ilerlediğinizde okulumuz sağdadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sabiha Gökçen İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|