|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, küçükyenı, okulu |
![]() |
Küçükyenı İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükyenı İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Küçükyenı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçükyenı İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükyenı İlköğretim Okulu Hakkında Misyon-Vizyon Dünyayı diğerleri ile paylasan, tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, global çevrenin nazik doğasını anlayan ve bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarıyla dürüst olabilen, basının ve başkalarının etkisi altında kalmadan bir olayın her yönünü görebilen, sağlıklı yasayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yasamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yasama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren öğrenciler yetiştirmektir ![]() Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı, vatanını, milletini seven; inançlı, kararlı, cesur, fedakar, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, basarili, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: KÜÇÜKYENI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küçükyeniköy Bigadiç Balıkesir Telefon Numarası: 2666551023 E-mail Adresi: :653243@meb ![]() ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Küçükyenı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|