|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, sivaslı, uşak |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı UşakAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 11081994 tarihli Valilik Makamının olurları ile 1994-1995 Eğitim- Öğretim yılında “ Sivaslı İlköğretim Okulu” adıyla eğitim-öğretime başlamıştır Kurucu Müdür olarak Ali Osman AVCI görev yapmıştırOkulun adı 26081994 tarihli İl Milli Eğitim Danışma Kurulu kararıyla “ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değiştirilmiştirOkul 12 derslikle eğitim-öğretime devam etmektedir Misyon Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek Vizyon Okulumuzun bütün bireylerinin sağladığı güvenle çevrenin ve velilerin memnuniyetini kazanarak çevrede Eğitim – Öğretim açısından tercih edilen bir model okul olmaktır Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sivaslı Okulun Telefonu: (276)6181661 Okulun Faksı: (276)6181661 Okulun Adresi: Evrenli Mahallesi Namık Kemal Caddesi Okulun Web Adresi: http://sivasliataturkmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 342292@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|