|
|
Konu Araçları |
çiğli, hasan, ilköğretim, izmir, okulu, sağlam |
Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Çiğli İzmirHasan Sağlam İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Sağlam İlköğretim Okulu İletişim Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hasan Sağlam İlköğretim Okulu İzmir Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Sağlam İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Sağlam İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Sağlam İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hasan Sağlam İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : YAKAKENT MH 8186 SOK NO:20 Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 3221619 Okul Faks : 0 232 3221595 Okul Web Sitesi : http://hasansaglamioomebk12tr/ Okul E-Mail : 287163@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hasan Sağlam İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|