|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, batuhan, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu |
![]() |
Batuhan İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Batuhan İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Batuhan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Batuhan İlköğretim Okulu Resimleri - Batuhan İlköğretim Okulu Hakkında BATUHAN İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ VE BUGÜNKÜ DURUMU Batuhan ilköğretim Okulu 1971-1972 Eğitim Öğretim yılında Samanlık bağları İlkokulu adı ile açılmıştır ![]() Öğrenci yoğunluğu nedeniyle önceleri ikili öğretim yapan okulumuz zorunlu olarak üçlü öğretime dönüşmüş, çevrede yeni açılan okullar sayesinde normal öğretime dönmüşse de Ankara’nın en çok göç alan bölgesinde yer alması sebebi ile artan öğrenci mevcuduna cevap veremediği için ikili öğretime dönüşmüştür ![]() Batuhan İlköğretim Okulu 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında ilköğretime dönüşmüştür ![]() tarihe kadar 3214 kişi mezun olmuştur ![]() ![]() 2003 yılında 16 derslikli B blok binasının hizmete girmesi ile normal eğitime geçilmiştir ![]() ![]() sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim öğretim yılında Müdür, 2 Müdür yardımcısı, 17 sınıf, 18 branş, 2 anasınıfı ve 1 yardımcı hizmetli ve 1 memur ile eğitime devam etmektedir ![]() 2004-2005 eğitim Öğretim yılında 14 öğrencimiz Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Liselerine yerleştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara 2 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 813 ilköğretim ve 38 anasınıfı öğrencisi öğrenim görmektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuz da ilköğretim 6 ![]() ![]() özelliğine göre materyallerle donatılması hızlanmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz eko-okul özelliğine sahip, Mamak ilçesine Yeşil bayrak kazandıran ilk İlköğretim okuludur ![]() Çevre Eğitim Vakfı ile ortak çalışmalar yapılmaktadır ![]() ![]() 2005-2006 döneminde 3,5 ton kağıt atık geri dönüşümü sağlanmıştır ![]() Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansına 2005-2006 Eğitim Öğretim döneminde 2 proje ile katılım sağlanmıştır ![]() katılan tek okul Batuhan İlköğretim okulu olmuştur ![]() Ankara ilinde kutlanan 2006 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına okulumuz Halk oyunları grubu 32 öğrenci ile katılarak Mamak ilçesinş temsil etmiştir ![]() 2010-2011 Eğitim öğretim yılında: Okulumuz Beyaz bayrak ödülünü yenileyerek bayrak ve plaket almıştır ![]() Geleceğe enerjin kalsın projesinde Ankara 5 ![]() ![]() Trafik projesinde bayrak ve plaket almıştır ![]() Toplam kalite yönetimi kurum dalında Mamak ilçede 3 ![]() ![]() Bu benim eserim proje yarışmasına 2 matematik projesi ile katılmış, projelerden 1 tanesi ilçe, diğeri bölge barajını geçmiştir ![]() Ankara eko okulları resim ve fotoğraf sergisine Mamak ilçeden sadece bizim okulumuz katılmıştır ![]() Monami resim yarışmasına katılan öğrencilerimiz madalya ve plaket kazandılar ![]() Sporda: Kızlar kros yarışmasında Ankara şampiyonluğu ve bölge 3 ![]() Batuhan İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: BATUHAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TÜRKÖZÜ MAHALLESİ 159 ![]() Telefon Numarası: 3123644235 Faks Numarası: 3123644839 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Batuhan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|