Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, batuhan, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu

Batuhan İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Batuhan İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Batuhan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Batuhan İlköğretim Okulu Resimleri - Batuhan İlköğretim Okulu Hakkında

BATUHAN İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ VE BUGÜNKÜ DURUMU

Batuhan ilköğretim Okulu 1971-1972 Eğitim Öğretim yılında Samanlık bağları İlkokulu adı ile açılmıştır
Öğrenci yoğunluğu nedeniyle önceleri ikili öğretim yapan okulumuz zorunlu olarak üçlü öğretime dönüşmüş,
çevrede yeni açılan okullar sayesinde normal öğretime dönmüşse de Ankara’nın en çok göç alan bölgesinde
yer alması sebebi ile artan öğrenci mevcuduna cevap veremediği için ikili öğretime dönüşmüştür
Batuhan İlköğretim Okulu 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında ilköğretime dönüşmüştür İlkokul kısmından bu
tarihe kadar 3214 kişi mezun olmuştur 2003 yılına kadar okulumuz 9 derslik ile hizmet vermiştir

2003 yılında 16 derslikli B blok binasının hizmete girmesi ile normal eğitime geçilmiştir Aynı yıl ana sınıfı da açılmıştırHalen okulumuzda 24 derslik, ana sınıfı, fen laboratuarı, çok amaçlı salon, kütüphane, bilgi teknoloji
sınıfı bulunmaktadır Fiziki yeterliliği spor salonu yapıldığında tamamlanacaktır
2006-2007 Eğitim öğretim yılında Müdür, 2 Müdür yardımcısı, 17 sınıf, 18 branş, 2 anasınıfı ve 1 yardımcı hizmetli
ve 1 memur ile eğitime devam etmektedir
2004-2005 eğitim Öğretim yılında 14 öğrencimiz Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Liselerine yerleştirilmiştir2005-2006 yılında 22 öğrencimiz Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Liselerine yerleştirilmiştirOkulumuz küçük kız hentbol takımı Ankara 1si ve Türkiye 3 olmuştur Halk oyunları ekibimiz
Ankara 2olmuştur

Okulumuzda 813 ilköğretim ve 38 anasınıfı öğrencisi öğrenim görmektedirilköğretim bölümü 1999-2000 yılında ilk mezunlarını vermiştir2005-2006 yılı sonunda toplam 599 öğrencimiz ilköğretim diploması alarak mezun olmuştur
Okulumuz da ilköğretim 6sınıftan itibaren derslik sistemi uygulanmaktadırBu sayede dersliklerimizin derslerin
özelliğine göre materyallerle donatılması hızlanmıştır1-5sınıflarda bilgisayar desteği sağlanmıştır
Okulumuz eko-okul özelliğine sahip, Mamak ilçesine Yeşil bayrak kazandıran ilk İlköğretim okuludurTürkiye
Çevre Eğitim Vakfı ile ortak çalışmalar yapılmaktadırAnkara Valiliği ve Çevre Orman İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen çevre bilincini yerleştirme ve geliştirme de pilot okul olarak yer almaktadır Ançeva’ya bu kapsamda
2005-2006 döneminde 3,5 ton kağıt atık geri dönüşümü sağlanmıştır
Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansına 2005-2006 Eğitim Öğretim
döneminde 2 proje ile katılım sağlanmıştırTürkiye’den 27 devlet okulu projesinin girdiği konferansa Ankara’dan
katılan tek okul Batuhan İlköğretim okulu olmuştur
Ankara ilinde kutlanan 2006 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ve 29 Ekim Cumhuriyet
Bayramı kutlamasına okulumuz Halk oyunları grubu 32 öğrenci ile katılarak Mamak ilçesinş temsil etmiştir

2010-2011 Eğitim öğretim yılında:

Okulumuz Beyaz bayrak ödülünü yenileyerek bayrak ve plaket almıştır
Geleceğe enerjin kalsın projesinde Ankara 5 si olmuş, Bayrak ve plaket almıştır
Trafik projesinde bayrak ve plaket almıştır
Toplam kalite yönetimi kurum dalında Mamak ilçede 3 olmuştur
Bu benim eserim proje yarışmasına 2 matematik projesi ile katılmış, projelerden 1 tanesi ilçe, diğeri bölge barajını geçmiştir
Ankara eko okulları resim ve fotoğraf sergisine Mamak ilçeden sadece bizim okulumuz katılmıştır
Monami resim yarışmasına katılan öğrencilerimiz madalya ve plaket kazandılar
Sporda: Kızlar kros yarışmasında Ankara şampiyonluğu ve bölge 3 lüğü, Puanlı atletizmde Ankara ve bölge şampiyonluğu kazanılmıştır

Batuhan İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Batuhan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Batuhan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Batuhan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Batuhan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BATUHAN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TÜRKÖZÜ MAHALLESİ 159SOKAK N0:4 MAMAK / ANKARA

Telefon Numarası: 3123644235

Faks Numarası: 3123644839

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Batuhan İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com