|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, hacı, ilköğretim, nevşehir, okulu, toksöz, ürgüp |
![]() |
Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpHacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tarihçesi - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu ![]() Okulumuz 1988 yılında Kılıçarslan İlkokulu adıyla, devlet - vatandaş işbirliği ile 6 derslik olarak eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() 2002 Aralık ayında da Hacı Ahmet TOKSÖZ'ün oğulları Erol TOKSÖZ ve Akif TOKSÖZ tarafından 6 derslikli bir ek binanın yanısıra 1 çok amaçlı salon inşa edilmiş ve okulumuza kazandırılmıştır ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN MİSYONU Okulumuz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara bulunulan yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır ![]() OKULUMUZUN VİZYONU Okulda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli ![]() Okulda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli ![]() Okulda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı ![]() Okulda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmalı ![]() Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalı ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ÜRGÜP Adı: HACI AHMET TOKSÖZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kavaklı Mah ![]() Telefon Numarası: 3843412001 Faks Numarası: 3843415495 kaynak :webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|