Prof. Dr. Sinsi
|
Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey Uşak
Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu İletişim
![](http://frmsinsi.net/images/forumsinsimages/82/20-08-2012T05-35-195c0593_forumsinsi.net_.jpg)
Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1992 yılında eğitim öğretime “Hüseyin Remzi Devecioğlu Ortaokulu” olarak başlamıştır Adını okulu yaptıran hayırsever “Hüseyin Remzi Devecioğlu’ndan” almıştır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
18 haziran 1997 tarih ve 4306 sayılı yasa gereğince sekiz “8” yıllık kesintisiz temel eğitme geçilmesiyle okulumuz Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu adını almış ve eğitim öğretime devam etmektedir![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
VİZYONUMUZ
Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk ilke ve İnkılaplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve insanlığın ortak mirasını koruma bilincine ulaşmış, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin ortağı olmaya aday, düşünen ve sorgulayan, öğrenmeyi, öğrendiklerini kullanabilmeyi amaç edinmiş bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
misyonumuz
biz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, milli eğitimin genel amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
biz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Türk milli eğitimin amaç ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetimin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, öğüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
İLKELERİMİZ
1 Türk dilinin doğru öğretilmesi, Türkçe'nin doğru konuşulması temel hedefimizdir![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
2 okulumuzun kuruluş ve işleyişi ile her türlü eğitim öğretim programlarının uygulanmasında Atatürk ilke ve inkilaplarına uyulur Evrensel değerler içinde milli Kültürün öğrenilmesine ve geliştirilmesine önem verilir
3 Okulumuzda herkese imkan ve fırsat eşitliği sağlanır Eğtim öğretim etkinliklerinde, öğretim ilkeleri, öğrenci düzeyine, çevre özellikleri ve programda belirtilen esaslara dikkat edilir![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
4 Okulumuzda demokrasi bilincinin geliştirilmesi, hür ve demokratik bir eğitim öğretim sürecinin yaşatılması sağlanır Bu amaçla öğretmen, öğrenci, personel, yönetici ve veliler kurumda işbirliği iş bölümü,seçme, seçilme, katılma ve düşüncelerini açıklayabilme gibi demokratik kuralların uygulandığı, sevgiye ve saygıya dayalı uymlu bir çalışma ortamı oluşturur![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
5 Okulumuzda açıklık güvenilirlik ön planda tutulur Eğitim - öğretim ve yönetim etkinliklerinin kurul ve komisyonlarca yönetilmesi, öğretmen, öğrenci, veli ve çevrenin gözetimine açık tutulması esastır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
6 Okulumuzda kaynakların etkili ve verimli kullanılması her bireyin öncelikli görevidir Eğitim ve öğretimde kalitenin arttırılması ve kurum rekabet gücü geliştirilerek ülke ve Uşak çapında başarılı bir okul durumuna getirerek, her velinin öncelikli tercih ettiği bir okul olması sağlanacaktır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
7 Okulumuzdaki işleyiş ve tüm eğitim öğretim çalışmalarında yönetici, öğretmen, hizmetli ve diğer personelimizin öncelikle TC anayasası, kanun, KHK, yönetmelik, tüzük, genelge ve emirleri dikkate alarak yürütecekleri, müşteri odaklı bir hizmet sunacakları en önemli ilkemizdir![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
8 Etkili, direkt, öğrenen okul ve Toplam kalite yönetimini ilke edinmiş, aile ve çevre iş birliğine inanan bilimsel görüşe sahip, yönetim süreçlerini ve problem çözme methodlarını uygulayan, insan kaynakları yönetimini, bilimsel araştırma basamaklarını, yönetim hukukunu personel geliştirmeyi, insan ilişkilerinin, yönetim bilimini, mevcyt mevzuatı, eğitimde yeni gelişmeleri takip eden, rehberlik ve psikolojiye önem veren, çatışmaları yönlendiren iletişimi geliştirerek okulda güzel bir iklim, güçlü bir kültür oluşturan, Toplam Kalite Yönetimini kağıt üzerinde değil beyinlerde uygulayanideal bir yönetim ortaya çıkarmak![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
9 Öz gerçekleştirmiş, anlatım ve iletişim yeterliliği kazanmış, başkaları ile ilişki kurabilen, birlikte yaşayabilen, işbirliği yapabilen, sağlıklı yaşamasını bilen, üreten ve ürettiğini tutumlu kullanabilen, araştıran, öğrenen, sorunu çözebilen, göreceli özgür düşünebilen, düşündüklerini vicdan süzgecinden geçirdikten sonra iradesiyle karara bağlayabilen ve kararı direşkenlikle uygulayabilen, insanı, tüm canlıları sevip saygı gösterebilen ve özeleştiri yapabilen bireyler yetiştirmek en önemli ilkemizdir
Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ulubey
Okulun Telefonu: 276 7162564
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Gölbaşı Mah Hastane Cad No:4
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Hüseyin Remzi Devecioğlu İlköğretim Okulu Resimleri :
![](http://frmsinsi.net/images/forumsinsimages/82/20-08-2012T06-27-2303f05e_forumsinsi.net_.jpg)
Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|