Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiğli, ilköğretim, izmir, kaklıç, okulu

Kaklıç İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaklıç İlköğretim Okulu Çiğli İzmir

Kaklıç İlköğretim Okulu Hakkında - Kaklıç İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaklıç İlköğretim Okulu Resimleri - Kaklıç İlköğretim Okulu İletişim

Kaklıç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun yeri Kahraman Oğulları tarafından okul yapımı için bağışlanmıştır ve 1928 yılında eğitim ve öğretime başlamıştırTek öğretmenli olarak bir süre devam etmiş,1962'de üç derslikli Fransız stiline göre yapılmış,1968 de iki derslik bir öğretmenler odası olarak yapılmış,1988'de ek bir sınıf ve öğretmenler odası yapılmış1990'dan 1997 yılına kadar aynı bina ve yapı olarak devam etmiştir

1996'da Kaklıç Köyü Muhtarı Hüseyin YERLİKAYA ve öğrenci velilerinin çaba ve atılımlarıyla İl Özel İdare tarafından yeni bir okul yapılmasına başlanmış; zemin üstü iki katlı binamızda 1997'de eğitim ve öğretime başlanmıştır

Yardımseverler , öğrenci velileri ve okulumuz öğretmenlerinin İTO�nun çalışmalarıyla bu gün okulumuz şehir merkezindeki okulları aratmayacak teknolojik ortamıyla eğitimine devam etmektedir

2006 Eylül�ünde kurulan Bilgisayar Teknolojisi Sınıfımız ile öğrencilerimiz bilgisayar ve internet olanaklarından yararlanmaktadırlar

MİSYONUMUZ

Çağdaşlığın ön plana çıkarıldığı,kültürel ve sosyal etkinliklerde öncü olmaya çalışan,
Güçlü kimliğe sahip,başarıyı hedefleyen,
Yenilikçi,yaratıcı,düşünen,ara ştıran
Sorgulayan,toplumda takdir edilen,ahlaklı,
Kendisi ile birlikte çevresini de geliştiren bir eğitim kurumu olmak

VİZYONUMUZ

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,
İnsan haklarına saygılı,
Kültürel ve tarihi değerlerini koruyan,
Demokratik ve aydın,
Doğru düşünebilen,saygıyla tartışabilen,
Kendine güveni olan ,
Bilim ve teknolojiyi kullanabilen ,
Üretken bireyler yetiştirmek

DEĞERLERİMİZ

Doğruluk,dürüstlük,büyüklerine saygılı olma,küçüklerini sevme,manevi değerlerimizi,tarihi ve kültürel miraslarımızı koruma,değer verme

İLKELERİMİZ

Atatürkçü,laik,çağdaş uluslar düzeyine çıkmak için çalışmak,bütün bunları yaparken insan haklarına saygılı ve dürüst olmak

Kaklıç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Çiğli
Okul Adresi : KAKLİÇ MAH Çiğli İzmir
Okul Telefonu : 0 232 3275185
Okul Faks : 0 232 3275092
Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/25/290318/indexhtml
Okul E-Mail : 290318@mebk12tr
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kaklıç İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com