![]() |
Kaklıç İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaklıç İlköğretim Okulu Çiğli İzmirKaklıç İlköğretim Okulu Hakkında - Kaklıç İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaklıç İlköğretim Okulu Resimleri - Kaklıç İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kaklıç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun yeri Kahraman Oğulları tarafından okul yapımı için bağışlanmıştır ve 1928 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1996'da Kaklıç Köyü Muhtarı Hüseyin YERLİKAYA ve öğrenci velilerinin çaba ve atılımlarıyla İl Özel İdare tarafından yeni bir okul yapılmasına başlanmış; zemin üstü iki katlı binamızda 1997'de eğitim ve öğretime başlanmıştır ![]() Yardımseverler , öğrenci velileri ve okulumuz öğretmenlerinin İ ![]() ![]() ![]() 2006 Eylül�ünde kurulan Bilgisayar Teknolojisi Sınıfımız ile öğrencilerimiz bilgisayar ve internet olanaklarından yararlanmaktadırlar ![]() MİSYONUMUZ Çağdaşlığın ön plana çıkarıldığı,kültürel ve sosyal etkinliklerde öncü olmaya çalışan, Güçlü kimliğe sahip,başarıyı hedefleyen, Yenilikçi,yaratıcı,düşünen,ara ştıran Sorgulayan,toplumda takdir edilen,ahlaklı, Kendisi ile birlikte çevresini de geliştiren bir eğitim kurumu olmak ![]() VİZYONUMUZ Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, İnsan haklarına saygılı, Kültürel ve tarihi değerlerini koruyan, Demokratik ve aydın, Doğru düşünebilen,saygıyla tartışabilen, Kendine güveni olan , Bilim ve teknolojiyi kullanabilen , Üretken bireyler yetiştirmek ![]() DEĞERLERİMİZ Doğruluk,dürüstlük,büyüklerine saygılı olma,küçüklerini sevme,manevi değerlerimizi,tarihi ve kültürel miraslarımızı koruma,değer verme ![]() İLKELERİMİZ Atatürkçü,laik,çağdaş uluslar düzeyine çıkmak için çalışmak,bütün bunları yaparken insan haklarına saygılı ve dürüst olmak ![]() Kaklıç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : KAKLİÇ MAH Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 3275185 Okul Faks : 0 232 3275092 Okul Web Sitesi : http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 290318@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kaklıç İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|