08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alparslan İlköğretim Okulu Kulu Konya
Alparslan İlköğretim Okulu Hakkında - Alparslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alparslan İlköğretim Okulu Resimleri - Alparslan İlköğretim Okulu İletişim
![](http://frmsinsi.net/images/forumsinsimages/82/20-08-2012T06-29-0299c8a9_forumsinsi.net_.jpg)
Alparslan İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alparslan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alparslan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alparslan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Alparslan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Alparslan İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz ismini Büyük Selçuklu Sultanı Alparslandan almıştır Okulumuz 27 08 1991 tarih ve 315/28926 sayılı İl Milli Eğitim Müdürlüğü?nün teklifi ve 21 08 1991 tarihli Konya Valisi İhsan DEDE?nin olurlarıyla Ekim 1991 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır 4306 sayılı kanun gereğince zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte sınıf ihtiyacının karşılanması için 1998-1999 eğitim-öğretim yılı sonunda 1 kat ilavesiyle 13 derslik sayısına ulaşmış ve ikili eğitime son verilerek 1999-2000 eğitim öğretim yılında normal eğitime geçilmiştir Okulumuz 5000 08 m² bir alan üzerinde kurulmuştur Bu alanın mülkiyeti hazineye ait iken Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü?nün 06 10 2003 tarih ve 702 1 / 11630 sayılı yazısıyla mülkiyeti Milli Eğitim Bakanlığı (İlköğretim Genel Müdürlüğü ) adına tahsis edilmiştir 1995-1996 öğretim yılı içerisinde okulun istinat duvarı okul aile birliğinin çalışmaları sonucu yapılmıştır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Alparslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALPARSLAN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ALPARSLAN MAHALLESİ AŞIK VEYSEL SOKAK
Telefon Numarası: 3326413238
Faks Numarası:
E-mail Adresi: kulualparslanio@hotmail com
Web Adresi: - http://www kulualparslanio meb k12 tr/
Alparslan İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|