|
|
Konu Araçları |
akalan, denen, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu |
Akalan Denen İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akalan Denen İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirAkalan Denen İlköğretim Okulu Hakkında - Akalan Denen İlköğretim Okulu Tanıtım - Akalan Denen İlköğretim Okulu Resimleri - Akalan Denen İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; (akalan) Denen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, (akalan) Denen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, (akalan) Denen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, (akalan) Denen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Akalan Denen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328761410 Okulun Faksı: 2328761410 Okulun Adresi: AKALAN KOYÜ Okulun Web Adresi: http://akalandenenmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akalan Denen İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|