|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akalan, denen, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu |
Akalan Denen İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akalan Denen İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirAkalan Denen İlköğretim Okulu Hakkında - Akalan Denen İlköğretim Okulu Tanıtım - Akalan Denen İlköğretim Okulu Resimleri - Akalan Denen İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; (akalan) Denen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, (akalan) Denen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, (akalan) Denen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, (akalan) Denen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Akalan Denen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328761410 Okulun Faksı: 2328761410 Okulun Adresi: AKALAN KOYÜ Okulun Web Adresi: http://akalandenen meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akalan Denen İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|