Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alaşehir, bilgileri, dağhacıyusuf, ilköğretim, manisa, okulu

Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Hakkında - Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Tanıtım - Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Resimleri - Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu İletişim

Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Manisa iline 146 km, Alaşehir ilçesine 36 km uzaklıktadır Okulumuz 3 adet öğretim bloğu, 1 adet ana sınıfı, 1 adette lojmandan oluşmaktadır 1kademede 5, 2 kademede 3, olmak üzere toplam 8 derslik, 1 depo, 1 kalorifer kazan dairesi bulunmaktadır Okulumuzun bahçe alanı yaklaşık 2877 metrekare?dir Okul bahçesinin büyük bir kısmına taş döşenmiştirOkulumuzda Ana Sınıfında 17, birinci ve ikinci kademede toplam 219 öğrenci öğrenim görmektedir Okulumuz Taşımalı İlköğretim okuludur Sarıyer Mahallesi, Ahmettepesi Mahallesi, Kuyuboğazı ve Balaballı Mahallelerinden toplam 78 öğrenci okulumuza taşınmaktadır Okulumuzun ısınma şekli kaloriferdir Okulumuzda Normal öğretim yapılmaktadır

Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 673 30 95
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dağhacıyusuf Köyü
Okulun Web Adresi: http://daghaciyusufmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 392786@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com