|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, derneği, ilköğretim, işokulu, okulu, sakatlar, tekirdağ |
![]() |
Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Bilgileri Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Bilgileri TekirdağÇorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Hakkında - Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Tanıtımı - Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Erişim bilgileri - Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Resimleri ![]() Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: ÇORLU SAKATLAR DERNEĞİ İLKÖĞRETİM OKULU VE İŞOKULU Adresi: ESENTEPE MAH ![]() Telefon Numarası: 2826731887 Faks Numarası: 2826731906 TARİHÇE: Okulumuzun temeli 1999 yılında atılarak dört yıl süren çalışma sonrası 2003 yılının Mart ayında 12 Öğrenci 3 öğretmen ile Eğitim-Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Orta Düzeyde Zihinsel Yetersizliğe sahip öğrencilerimizin seviyelerine uygun, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazanmalarını sağlamaktır ![]() Kendisine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır ![]() Sahip oldukları yeteneklerini kapasiteleri oranında kendileri için mümkün olabilecek en üst seviyeye gelmesi ve toplum içinde kendilerine yeterli olabilmelerini sağlayacak bilgi, beceri ve sosyal davranışları kazandırmaktır ![]() VİZYONUMUZ Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek ![]() ![]() Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim –öğretim ihtiyaçlarını belirlemek, bunları programlamak ve uygulamak ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|