|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, beykoy, bilgileri, ilköğretim, kepsut, okulu |
Beykoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beykoy İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beykoy İlköğretim OkuluTanıtımı - Beykoy İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Beykoy İlköğretim Okulu Hakkında yi öğrenen bireyler yetiştirmek Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek Öğrenci başarısı için sorumluluk almak verimli çalışmak Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek İşbirliği ve dayanışma içindeyiz ![]() Sınırsız, sürekli gelişim ve başarıyla ilerleriz ![]() Okulda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır ![]() Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır ![]() Beykoy İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beykoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beykoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beykoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Beykoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: BEYKOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEYKÖY Telefon Numarası: 2665816174 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Beykoy İlköğretim Okulu biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
|
|
|