|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, delemenler, güzle, ilköğretim, manisa, okulu |
![]() |
Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaDelemenler Güzle İlköğretim Okulu Hakkında - Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Tanıtım - Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Resimleri - Delemenler Güzle İlköğretim Okulu İletişim ![]() Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Manisa?nın Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Köyü Güzle Mahallesinde tek katlı bir binada 2 sınıf ve 1 müdür odası olarak eğitim- öğretim hizmeti vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 675 10 24 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Delemenler Köyü Okulun Web Adresi: http://delemenlerguzleio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 436645@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Delemenler Güzle İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|