|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, kepsut, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Tanıtım Kepsut Cumhuriyet İlköğretim Okulu ana binasında 8, yeni yapılan binasında 3, arka bahçesinde yer alan binasında 3 ve Çok Programlı Lisede 2 olmak üzere toplam 16 derslik ile eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Bunların haricinde yine ana binada 1 Bilişim ve Teknoloji Sınıfı, 2 idari oda, 1 Öğretmenler odası olmak üzere toplam 4 oda daha bulunmaktadır ![]() Yeni binamızda 1 Ana sınıfı ve 1 spor odası bulunmaktadır ![]() Arka binamızda ise 1 malzeme odası ve 1 spor odası bulunmaktadır ![]() Okulumuz toplam 5310 metrekare alan üzerinde bulunmaktadır ![]() ![]() Kepsut Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2007 - 2008 Eğitim ve Öğretim yılı içersinde "Derslik Sistemi"ni uygulamaya başlamıştır ![]() Vizyon Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek Ülkemiz için, çağdaş yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek ![]() Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek Özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlamak Misyon İşbirliği ve dayanışma içindeyiz ![]() Hepimiz her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışırız ![]() Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz ![]() Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İHSANİYE MAH ![]() Telefon Numarası: 2665761088 Faks Numarası: 0266 576 13 21 E-mail Adresi: 657062@meb ![]() ![]() Web Adresi:BALIKESİR - KEPSUT - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|