|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, esentepe, ilköğretim, mamak, okulu |
Esentepe İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esentepe İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Esentepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri - Esentepe İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ: Esentepe İlköğretim Okulu, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri Doğrultusunda; Çağdaş, Laik, Demokrat, Katılımcı, Yaratıcı, Bilimsel, Bir Eğitim Anlayışı ve Nitelikli Eğitim- Öğretim ile Hem Bir Eğitim Kurumuna, Hem De İş ,Meslek ve Toplum Hayatına Uygarlığın Getirdiği Nitelikte değişme ve Gelişime Açık, Aydın Bireyler Yetiştirir ,VİZYONUMUZ: Ankara'da akademik , kültürel ve sportif alanda başarıları ile tanınan bir okul olmak ![]() İLKELERİMİZ : * Atatürk ilke ve İnkılaplarına * Devletine ve milletine * Türk Milli eğitim sisteminin genel amaçlarına * Milli ve manevi değerlere * Tarihine ve kültürüne bağlı gençler yetiştirmek ![]() DEĞERLERİMİZ: Anayasamızda ifadesi bulunan Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı iş yapmayız Hiçbir şey bu ilkelere aykırı iş yapılmasının gerekçesi olamaz![]() Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz![]() Sağlıklı bir çalışma ortamının önemine inanırız![]() Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer verir, yeni fikir üretimini destekleriz![]() Performansımızın değeri katılımcılığımızla ölçülür![]() Her Öğrencimiz önemlidir, ihmal edilmez![]() Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz![]() İnsanları suçlamaz, süreçleri sorgularız![]() Konuları yasalar çerçevesinde, ön yargısız, koşulsuz, ve iyi niyetle değerlendiririz Ancak daha iyiyi bulmak için yasaları irdeleriz![]() İnsiyatif kullanmaktan çekinmeyiz![]() Kurumumuzu her yönü ile tanır, konulara içinde bulunduğu çevre ile birlikte bütüncül yaklaşırız![]() Yenilikçiyiz Öğrenmeyi yenilikçilik için fırsat sayar, değişimin önemine inanırız![]() Sağlıklı İletişimin önemine inanırız, Saygılıyız, Çevreye karşı duyarlıyız![]() Öğrencilerimize sevgi ile yaklaşırız, Teknolojik gelişmeleri izler, kullanılmasına önem veririz![]() Hoşgörülüyüz, Sabırlıyız Dinlemesini biliriz![]() Biz bilinciyle çalışırız Başarı hepimizindir Kurumun başarısı da, başarısızlığı da bizimdir![]() Esentepe İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Esentepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Esentepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Esentepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: ESENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜREL MAH ŞEHIT IDRIS YILMAZ CAD NO:29 MAMAK/ANKARATelefon Numarası: 3123698230 Faks Numarası: 3123689916 E-mail Adresi: 252914@ meb k12 tr Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Esentepe İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|