|
|
Konu Araçları |
bodrum, cangır, ilköğretim, kerim, muğla, nilgün, okulu |
Nilgün Dr. Kerim Çangır İlköğretim Okulu Bodrum Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilgün Dr. Kerim Çangır İlköğretim Okulu Bodrum MuğlaNilgün Dr Kerim Çangır İlköğretim Okulu Hakkında - Nilgün Dr Kerim Çangır İlköğretim Okulu Tanıtım - Nilgün Dr Kerim Çangır İlköğretim Okulu Resimleri - Nilgün Dr Kerim Çangır İlköğretim Okulu İletişim Kerim Çangır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Pınarbelen Nilgün Drkerim Çangır İlköğretim Okuluk Muğla Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pınarbelen Nilgün Drkerim Çangır İlköğretim Okuluk öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pınarbelen Nilgün Drkerim Çangır İlköğretim Okuluk resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pınarbelen Nilgün Drkerim Çangır İlköğretim Okuluk öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pınarbelen Nilgün Drkerim Çangır İlköğretim Okuluk öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Nilgün Dr Kerim Çangır İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Bodrum Okulun Telefonu: 2523388007 Okulun Faksı: 2523388006 Okulun Adresi: PINARLIBELEN KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nilgün Dr Kerim Çangır İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|