|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, kemal, mustafa, okulu |
![]() |
Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril DenizliMustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : A-Okulun Özellikleri : Gündüzlü, Normal öğretim yapılmaktadır ![]() B- Okutulan Seçmeli Dersler : Bilgisayar, Satranç C-Binanın Özellikleri : Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu kaloriferli olup, kanalizasyon ve elektrik şebekesine sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() D- Dershaneler : Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgisi, İngilizce, Müzik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslikleri ve de projeksiyonla sunum odası mevcuttur ![]() E-Laboratuar : Bilgi teknolojisi sınıfı ve Fen ve Teknoloji laboratuarı vardır ![]() F- Okul ve sınıf Kitaplıkları : Müstakil okul kitaplığının yanı sıra, her sınıfta sınıf kitaplıkları bulunmaktadır ![]() G- Atölye Durumu : Teknoloji Tasarım dersine ve Görsel Sanatlar dersine ait bir atölye bulunmaktadır ![]() H-Depo - Arşiv - Konferans Salonu: Her üçü de vardır ![]() I-Spor Salonu : Okulumuzun spor salonu yoktur ![]() ![]() İ- Bahçenin Durumu : Bahçemiz 8 ![]() ![]() ![]() ![]() PERSONEL-OKUL MEVCUTU A- Öğretmen Sayısı : 23 B- Yönetici : 1 Müdür , 1 Müdür yardımcısı C- Öğretmen Dağılımı : 1 Okul öncesi, 10 Sınıf öğretmeni, 9 Branş öğretmeni, 1 Bilgisayar Formatörü Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: 258 722 40 02 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çıtak kasabası Okulun Web Adresi: mkaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 879200@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|