|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alirıza, altıntaş, antalya, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Hakkında - Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Bilgileri ALİ RIZA ALTINTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz 1975 yılında Sütçüler-Yedikuyular İlkokulu adıyla ,Kemal AKBIYIK tarafından bağışlanan 6 dekarlık arsada Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan 5 derslikli binada hizmete açıldı ![]() ![]() Ali Rıza Altıntaş'ın Hayatı Antalya ilinin Akseki ilçesinin Alan köyünde 12 Aralık 1933 yılında doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ALİRIZA ALTINTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SÜTÇÜLER MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423250085 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Alirıza Altıntaş İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|