|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
80yıl, eşrefpaşa, ilköğretim, izmir, konak, okulu |
![]() |
80.Yıl Eşrefpaşa İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 80.Yıl Eşrefpaşa İlköğretim Okulu Konak İzmir80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ve semtimiz adını Atatürk’ün silah arkadaşı ve İzmir de Belediye Başkanlığı yapmış olan Eşrefpaşa’dan alınmıştır ![]() Eşrefpaşa semtinin nüfusunun artışı nedeniyle semt sakinleri adına İsmet ÇELİKTAŞ, okul yapılması için 1954 yılında İzmir Valiliğine Başvuruda bulunmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() 1964 yılında ikinci katı çıkan Okulun yetersiz kalmasıyla 1986 yılında 6 derslik ek bina yapılmıştır ![]() 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında Temel Eğitim 8 Yıla çıkarılması nedeniyle Okulumuzun adı, Eşrefpaşa İlköğretim Okulu olmuştur ![]() Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 80 ![]() ![]() ![]() 2004 yılında yapılan 9 derslik ek bina ( C Blok ) 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır ![]() Okulumuz Öğrencilerinin yaralanabileceği bir Kütüphanesi çok amaçlı salonu, Kantini, Okul Bahçesinde Basketbol Potaları, Voleybol sahası 2 Adet Bilgi teknolojisi Sınıfı ve Fen laboratuarı bulunmaktadır ![]() ![]() Halen 1 Müdür, 2 Müdür Yrd, 1 Memur, 1 Hizmetli, 2 Rehber Öğretmen, 2 Anasınıfı Öğretmeni, 20 Sınıf Öğretmeni, 21 Branş Öğretmeni ile Eğitim Öğretime devam edilmektedir ![]() 80 ![]() Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2625050 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 531 Sk ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: konakesrefpasa@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|