|
|
Konu Araçları |
altıntaş, bilgileri, eymir, ilköğretim, kütahya, okulu |
Eymir İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eymir İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaEymir İlköğretim Okulu Hakkında - Eymir İlköğretim Okulu Tanıtım - Eymir İlköğretim Okulu Resimleri - Eymir İlköğretim Okulu İletişim Eymir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Eymir İlköğretim Okulunun misyonu, Türkiye Cumhuriyetine ve onun temel dayanaklarına sahip çıkan, devletinin ve milletinin menfaatlerini kollayan, ülkesine ve insallığa bağlılık duygusu gelişmiş, millî değerlerine bağlı, çağdaş, yenilikçi ve üretici bireyler yetiştirmektir Bu ilkeden hareketle bizler de öğrencilerimizin eğitim ve öğretmenlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkararak bilgili, saygılı, cesaretli ve öz güvenli bireyler olmaları, en nihayetinde çağın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazanmaları için görevliyiz Eymir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: 274 3227153 Okulun Faksı: Okulun Adresi: EYMİR KOYÜ Okulun Web Adresi: http://eymiriomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eymir İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|