|
|
Konu Araçları |
cevizli, ebso, ilköğretim, izmir, kiraz, okulu |
Cevizli Ebso İlköğretim Okulu Kiraz İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Ebso İlköğretim Okulu Kiraz İzmirCevizli EBSO İlköğretim Okulu Hakkında - Cevizli EBSO İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevizli EBSO İlköğretim Okulu Resimleri - Cevizli EBSO İlköğretim Okulu İletişim Cevizli EBSO İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1968 yılında kurulan okul 1997/1998 eğitim öğretim yılında 8 yıllık ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür 1968 yılında yapılan ilk binaya, ek olarak 1988 yılında 1 derslik,1 idare odası ve bir lojman Milli Eğitim Bakanlığı tarafından,1998'de de 6 derslik 2 idare odası ve 3 lojman Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanlığınca ek olarak yapıldı1968' de yapılan 4 derslik ve 1 lojman 2006 yılında yapılan tespitle depreme dayanaksız olduğundan 2007-şubat ayında tahliye edilmiştir EBSO ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla yeni binamız 2009 yılında hizmete girmiştirEBSO'ya katkılarından dolayı teşekkürederiz Cevizli EBSO İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kiraz Okulun Telefonu: (232) 571 12 59 Okulun Faksı: Okulun Adresi: http://cevizliebsomebk12tr/ Okulun Web Adresi: 638085@mebk12tr Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cevizli EBSO İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|