![]() |
Ceritler İlköğretim Okulu Kiraz İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ceritler İlköğretim Okulu Kiraz İzmirCeritler İlköğretim Okulu Hakkında - Ceritler İlköğretim Okulu Tanıtım - Ceritler İlköğretim Okulu Resimleri - Ceritler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ceritler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1962 yılında iki derslikli bir bina ile birleştirilmiş sınıf olarak eğitime başladı ![]() Okul bahçesinde öğretmenler için tahsis edilmiş olan küçük bir lojman da bulunmaktaydı ![]() 2004-2005 eğitim öğretim yılına gelindiğinde, on iki derslikli yeni okul binasının yapımı tamamlanmış ve sekiz yıllık taşıma merkezi olarak açılışı 22/09/2004 tarihinde İzmir Valisi Yusuf Ziya GÖKSU tarafından yapılmıştır ![]() Yeni binanın eğitim-öğretime açılmasından sonra eski binamızın bir bölümü yemekhaneye, bir bölümü de bilgisayar sınıfına dönüştürülmüştür ![]() ![]() Bugün okulumuzda Kiraz merkezinden ve köyümüzden gelen öğrenciler ile Yeşildere, Çatak, Saçlı, Emenler, Uzunköy ve Veliler Köyü' nden taşımalı olarak gelen öğrencilerimiz bulunmakta olup toplam öğrenci sayımız 325' tir ![]() ![]() ![]() 22/09/2004 tarihinden itibaren okulumuzda görev yapan okul müdürleri şöyledir: ● Mehmet Engin UYSAL ● Osman GÖKÇEN ● Şakir YILMAZ Ceritler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kiraz Okulun Telefonu: (232) 572 40 15 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ceritler ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ceritlerioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ceritler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|