|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, madenciler, manisa, okulu, soma, turgutalp |
![]() |
Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Bilgileri Soma ManisaTurgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Hakkında - Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Tanıtım - Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Resimleri - Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Türkiye kömür işletmelerinin daha önce açılması planlanan Azot Fabrikasının lojmanları olarak yapılan binalara ve çevresindeki araziyi satın almasıyla ve ELİ çalışanlarının buraya taşınması sonucu okul ihtiyacı doğmuştur ![]() Bu ihtiyacı karşılamak için 16 ŞUBAT 1984 yılında 13 öğrenci ve 1 öğretmen (ZEHRA GÜR) kadrosuyla Madenciler ilkokulu zamanın kaymakamı Selami TEKEL tarafından eğitim öğretime açılmıştır ![]() Ancak mevcut az olduğu için müstakil okul olarak değil , Turgutalp İlkokulu’nun bir şubesi olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1984–1985 öğretim yılında mevcut 38’e yükselmiş Nuray ERLİTAY ve Akize ERDOĞAN’DA öğretmen kadrosuna eklenmiştir ![]() 20 Nisan 1986 yılında okulumuz Turgutalp İlkokulundan ayrılarak müstakil bir okul olarak kabul edilmiştir ![]() Bu arada başlayıp hızla sürdürülen okul inşaatı (Yıldız Dağ Firması tarafından ) 1986–1987 öğretim yılına yetiştirilmiştir Yapımı ve donanımı tamamen TKİ tarafından yapılan okul binası Milli Eğitime devredilmiştir ![]() Madenciler ELİ tarafından verilmiş bir isimdir ![]() ![]() Önce az olan öğrenci mevcudu daha sonra 140’a ulaşmış ve kadro 5 öğretmene çıkarılmıştır ![]() ![]() 1988–1989 Öğretim yılında anasınıfı açılmış 2 öğretmen görev almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1997–1998 Öğretim yılında okulumuz Soma’daki diğer okullar gibi “İlköğretim Okulu” olmuştur ![]() Okulumuz içinde bulunduğu sosyal sitenin etrafına başka yerleşim yerlerinin yapılmasıyla okulumuzun mevcudu artmış, bina yetersiz gelmiştir ![]() Bunun üzerine yine TKİ tarafından ek bina yapılıp 1997–1998 öğretim yılına yetiştirilmiştir ![]() Öğrenci ve velilerden gelen talepler doğrultusunda TKİ’nin katkılarıyla 2006 yılında öğrenci lokali yapılmış ve hizmete sunulmuştur ![]() ![]() ![]() Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: (236) 615 08 05 Okulun Faksı: (236) 615 08 05 Okulun Adresi: Turgutalp Kasabası Fatih Mahallesi ELİ Turgutalp Tesisleri Okulun Web Adresi: http://turgutalpmadenciler ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 93 - İlçe Merkezine Uzaklık 3 Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Turgutalp Madenciler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|