Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akbaş, bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, okulu

Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli

Akbaş İlköğretim Okulu Hakkında - Akbaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Akbaş İlköğretim Okulu Resimleri - Akbaş İlköğretim Okulu İletişim

Akbaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Honaz ilçesi Akbaş İlköğretim Okulu, 1 Müdür Vekili, 1 Müdür yardımcısı, 10 Öğretmen, ve 1 Hizmetli ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir

Okulumuz bir ana bina ve iki ek bina olmak üzere toplam üç bina ve bir de lojmandan oluşmaktadır Ana bina olarak kullanılmakta olan binada 8 derslik, müdür odası, öğretmenler odası, kütüphane ve BT sınıfı bulunmaktadır Ek binalardan bir tanesinde bir derslik ve anasınıfı faaliyettedir Diğer bina ve derslikler kullanılmamaktadır Elektrik, su şebekesi ve adsl bağlantısı bulunmaktadır

Okulumuzun açık alanları ise bahçe olarak kullanılmakta olup bahçemiz beton ve toprak zemin olarak düzenlenmiştir Ancak okulumuzun bulunduğu alan engebeli olduğu için bahçemizde sadece basketbol sahası mevcuttur oyun alanları kısıtlıdır ayrıca okul lojmanı bahçe içerisindedir

Sınıflarımız ortalama 11 kişi civarında olup Denizli ili Honaz ilçesi Akbaş köyü'nden olmak üzere 95 öğrencimiz vardır Öğrencilerimiz okula yürüyerek gidip gelmektedir okulumuzda taşımalı eğitim uygulaması yoktur

Teknolojik olarak okulumuzda toplam 10 adet bilgisayar bulunmaktadır Bunlardan 6 tanesi BT sınıfında olup diğerleri öğretmenler odası, müdür odası ve dersliklerde kullanılmaktadır Ayrıca okulumuzda bir adet projeksiyon cihazı, bir adet fotokopi makinası, bir adet fax, bir adet tarayıcı ve 2 adet yazıcı bulunmaktadır

Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/20/11/459693/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: Öğretmenlerimizin tamamı ve Denizli'de ikamet etmektedir Okulumuzun bir adet lojmanı(dolu) bulunmaktadır Köyde kiralık ev bulunmamaktadır Köye ait herhangi bir yolcu taşıma minibüsü yoktur Honaz'a ulaşım yarım saat, Denizli'ye ise bir saat sürmektedir Öğretmenlerimiz genellikle Denizli'den kendi imkanlarıyla gidiş geliş yapmaktadır
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Konut Durumu Yok

Akbaş İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com