|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akbaş, bilgileri, denizli, honaz, ilköğretim, okulu |
![]() |
Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Honaz DenizliAkbaş İlköğretim Okulu Hakkında - Akbaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Akbaş İlköğretim Okulu Resimleri - Akbaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akbaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Honaz ilçesi Akbaş İlköğretim Okulu, 1 Müdür Vekili, 1 Müdür yardımcısı, 10 Öğretmen, ve 1 Hizmetli ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir ![]() Okulumuz bir ana bina ve iki ek bina olmak üzere toplam üç bina ve bir de lojmandan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun açık alanları ise bahçe olarak kullanılmakta olup bahçemiz beton ve toprak zemin olarak düzenlenmiştir ![]() ![]() ![]() Sınıflarımız ortalama 11 kişi civarında olup Denizli ili Honaz ilçesi Akbaş köyü'nden olmak üzere 95 öğrencimiz vardır ![]() ![]() ![]() Teknolojik olarak okulumuzda toplam 10 adet bilgisayar bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Akbaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Honaz Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Öğretmenlerimizin tamamı ve Denizli'de ikamet etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Konut Durumu Yok Akbaş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|