|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, kınık, mamak, okulu |
![]() |
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kınık İlköğretim Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ Okulumuz Natoyolu Cengizhan Mahallesi 6 ![]() ![]() ![]() Kiska Komandit şirketi tarafından “Dünya Çocuk Yılı” nedeniyle “Kınık İlkokulu” adıyla Aralık 1979 yılında bu yörenin çocuklarına armağan edilmiştir ![]() Kınık “ Kurtboğazı Barajı” ile Çamlıdere Barajını birleştiren Ankara içme suyu projesi ile birlikte içme suyu tünelinin adından gelmektedir ![]() Kiska: Erzurum’un Tortum ilçesinin bugünkü Unculak ve Şenyurt adıyla anılan nahiyenin eski adıdır ![]() Okulumuz üç katlı 10 derslik bir bilgi teknoloji sınıfı bir anasınıfı iki idareci bir öğretmenler odası ile bir kalorifer dairesi bulunmaktadır ![]() Okulumuzda ikili öğretim yapılmakta olup idarecilikle birlikte 30 öğretmen 2 hizmetli görev yapmaktadır ![]() OKULUMUZ Vizyonumuz:Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda vatanını ve milletini seven, vatanı ve milletinin gelişmesi için çalışmayı görev bilen, toplumun çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan, Atatürk ilke devrimlerine ve çağdaş, demokratik değerlere bağlı, insan haklarına duyarlı ve saygılı, yaşadığı çevrenin sorunlarını görebilen ve bu sorunları çözmek için çalışan, bilgi üretebilen, ürettiği bilgiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak gören ve doğa bilincine sahip bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonumuz:Biz ![]() ![]() ![]() ![]() Kınık İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: KINIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CENGİZ HAN MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123920860 Faks Numarası: 3123910081 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Kınık İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|