|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| göçü, ilköğretim, karatay, konya, köyü, okulu |
Göçü Köyü İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Göçü Köyü İlköğretim Okulu Karatay KonyaGöçü Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Göçü Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Göçü Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Göçü Köyü İlköğretim Okulu İletişim Gocu Köyü İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gocu Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gocu Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gocu Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gocu Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Göçü Köyü İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1954 Yılında 5 derslik ve tek katlı olarak başlanılan eğitime 1958 yılında 2 katın yapılması ile 14 dersliğe çıkarılmıştır 1998 yılında İlköğretim olan okulumuz 8 yıllık eğitime başlamış ,2007 de de 8 ek derslik yapılmıştır 44 personel ve 975 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir Göçü Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: GOCU KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Göçü Köyü Karatay Telefon Numarası: 3323843051 Faks Numarası: E-mail Adresi: gocuioo@gmail mailWeb Adresi: - Göçü Köyü İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr |
|
|
|